Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Paladin - Lovag

Szent Fény támogatói, a Szövetség védelmezői, a paladinok megtalálhatóak Tirisfal Glades északi erdőitől kezdve (ahol az Élőholtak előrehaladását próbálják megakadályozni) a Blasted Lands déli vidékéig, szüntelenül vigyázva területüket a Sötét Kapun túlról érkező démoni hordákkal szemben. Hatalmas kalapácsaikkal és a Fény erejével felvértezve ezek a szent harcosok a csapatokat irányítanak a harcok során, s mindvégig a csata sűrűjében forgolódnak.
A paladinok a közelharci harcosok és másodsorban varázshasználók kombinációi. A paladinok ideálisak bármilyen csoportnak, köszönhetően gyógyító, és egyéb képességeiknek, valamint a bűbájaiknak, pecsétjeiknek (seal). A paladinok minden csapattagra vonatkozóan csak egy aurát aktiválhatnak, és meghatározott játékosok esetében meghatározott bűbájt alkalmazhatnak. Védelmi képességeiknek köszönhetően meglehetősen nehéz őket megölni. Gyógyíthatnak még a Szent Fény segítségével is ellenben más harcos osztályokkal. Élőholt specialistáknak is tekinthetőek, mivel számos képességük eleve az élőholtak elleni harcot segíti elő.


 

 
Engedélyezett fajok: Ember (Human), Törpe (Dwarf)
Alap értékek: Életerő / Mana
Hozzáférhető páncélzat: sodronying (mail), bőr, ruha, pajzs, buckler (kis kerek pajzs) és lemezpáncélzat (plate) ( - képzéssel)
Hozzáférhető fegyverek: egy és kétkezes buzogányok, egy és kétkezes kardok ( - képzéssel)
 
 



Rouge - Zsivány

Azeroth zsiványai - kik otthon érzik magukat az árnyak között s hihetetlen gyakorlottsággal képesek eltűnni az ember szeme elől - akkor érzik magukat a legjobban, ha a háttérben tevékenykedhetnek. A zsiványok igazán abban tűnnek ki, hogy maguk javára fordítanak bármilyen helyzetet, s hogy akkor csapnak le, amikor az a legnagyobb haszonnal kecsegtet. Ravasz trükkjeiknek, fizikai képességeiknek, a megtévesztésben, rejtőzködésben és álcázásban való kiemelkedő jártasságuknak köszönhetően a zsiványoknak nem okoz problémát, hogy tolvajként, gyilkosként, kémként, vagy éppen bérgyilkosként munkát találjanak maguknak.
A zsivány karakterosztállyal igazán bonyolult és szórakoztató játszani. A sikered azon múlik, milyen jól tanultad meg, hogy hogyan is használhatod képességeidet, de a játékos a megfelelő tapasztalattal és tudással mestere lehet a zsivány karakternek.


 

 
Engedélyezett fajok: Ember (Human), Törpe (Dwarf), Éj Elf (Night Elf), Ork (Orc), Élőhalott (Undead), Gnóm (Gnome), Troll
Alap értékek: Életerő / Energia
Hozzáférhető felszerelés: ruházat, bőr, kis kerek pajzs.
Hozzáférhető fegyverek: tőrök, dobófegyverek (képzést követően), kard (képzést követően), íj (képzést követően), számszeríj (képzést követően).
 
 



Priest - Pap

A pap karakterosztály a gyógyítás, a tömegbefolyásolás és az fenyegetés/gyűlölet (aggro) irányításának mestere. Vannak más olyan osztályok is, amelyek képesek gyógyítani (paladin, sámán, druida), de egyik sem olyan mértékben, mint a papok. A pap, a többiekhez (paladin, sámán, druida) hasonlóan fel is támaszthatja az elhalálozott játékosokat. Rendelkezik néhány olyan tápoló varázslattal, ami segítheti a csapattagokat, s kulcsszerepet játszik a tömegek manipulálásában is, főként az Altatás (Sleep) varázslatnak köszönhetően. Magasabb karakterosztályban akár irányítást is szerezhetnek a humanoid szörnyek felett.
A csapatok körében az egyik legnépszerűbb karakter a pap, elsősorban a gyógyítás, a feltámasztás, s különösen a Sleep varázs miatt!


 

 
Engedélyezett fajok: Ember (Human), Éj Elf (Night Elf), Törpe (Dwarf), Élőhalott (Undead), Troll (Troll)
Alap értékek: életerő / mana.
Hozzáférhető felszerelés: ruházat
Hozzáférhető fegyverek: egykezes buzogány, tőrök, botok, varázspálcák
 
 



Hunter - Vadász

Azeroth fenevadak széles skálájának nyújt otthont. Lordaeron új világától kezdve Kalimdor ősi földjéig mindenfajta lény megtalálható. Legyenek barátságosak vagy vérengzők és agresszívak, egy dologban mind hasonlítanak. Az összes vadállat különleges kapcsolatban áll a Vadászokkal. A Vadászok követnek, beidomítanak és levadásznak mindenféle állatot és fenevadat, ami csak a vadonban fellelhető. Legyen a kezükben íj vagy puska, a Vadászok csak a fegyvereiket és az állataikat tekintik igaz barátúknak.




 

 
Engedélyezett fajok: Éj Elf (Night Elf), Törpe (Dwarf), Ork (Orc), Tauren, Troll
Játékstílus: Távolsági
Elsődleges varázslat Típusok: Állatszelidités/Idézés, Távolsági (Nyilak, Számszeríj, Törpe puskák)
Erősségek: Távolsági fegyverek, Kedvenc irányítása (állat).
Gyengeségek: Közelharc.
 
 



Warlock - Boszorkánymester

A Boszorkánymesterek olyan varázslók, akik túl mélyen ásták le magukat egészen a démoni hatalom gyökeréig hatolva. A sötét tudás utáni vágy azonban felemésztette őket, és az evilágon túli kaotikus mágiánál ragadtak örökre. A Lángoló Légió (Burning Legion) biztosítja számukra a hatalmat, lehetővé téve, hogy pusztító energiákat szabadítsanak fel és démon mestereik nagyhatalmú küldötteit szólítsák oldalukra.

A boszorkánymester egy elég összetett kaszt. A boszorkánymestereknek lehetnek kedvenceik (démoni szolgák), és sok különféle varázslatuk van, amikhez szükséges hozzávalók egy sorát kell megszerezniük. Ez azt jelenti, hogy kicsivel többet kell tanulnia mint a többi, egyértelműbb kasztnak. Sokféle izgalmas és érdekes képességgel rendelkezik, például a Kilrogg Szeme, Félelem (Fear), Kedvenc idézése és még sok más. Nagyon élvezetes warlockal játszani, de csak ha már rájöttél a dolgokra.


 

 
Engedélyezett fajok: Ember (Human), Ork, Élőhalott (Undead), Gnóm (Gnome)
Alap értékek: Életerő/Mana
Hozzáférhető páncélzat: ruha
Hozzáférhető fegyverek: botok, tőrök, pálcák
Átkok: A Boszorkánymesterek többféle átkot tudnak mondani. A játékos dönti el, hogy melyik átok a leghatásosabb az adott ellenféllel szemben. Átkokat csak az ellenfelekre lehet mondani. Egyszerre csak egy átok lehet aktív. Az utolsó átok mindig felül fogja írni az előzőt, amit a szörnyre mondtál.
 
 



Druid - Druida

A druidák a világ őrei. Generációk óta nem volt rájuk szükség, de szendergésükből felébredtek, hogy szembeszálljanak a fenyegetéssel, melyet a Lángoló Légió legutóbbi inváziója jelentett. Archimonde visszaverését követően a druidák úgy döntöttek, hogy a felébredt világban maradnak segíteni a meggyötört, szétszabdalt vidék újjáépítését. A Légió támadása szörnyű sebet hagyott a természet rendjén, s a druidák annak módját keresték, hogyan is gyógyíthatnák be azt.

A druida osztály különféle játékstílusra ad lehetőséget. Normális formájában a druida egy varázshasználó, aki varázslatokkal, de közelharcban is képes küzdeni. Medveként a druida dühvel (rage) eltöltött harcossá válik, macskaként pedig energiával bíró zsivány lesz belőle, ki képes elrejtőzni az árnyak között. E két formán túlmenően még két különleges állatformába is átalakulhat, de ezenkívül a papok mellett másodlagos gyógyítóként is szerepet játszhat.


 

 
Engedélyezett fajok: Éj Elf, Tauren
Alapértékek: Életerő / Mana (druida forma / vízi forma); Életerő / Düh (medve forma); Életerő / Energia (macska forma)
Hozzáférhető felszerelés: Ruházat, bőr
Hozzáférhető fegyverek: botok (staves), fejszék (képzéssel), tőrök (képzéssel), lándzsa (képzéssel), két-kezes fejsze (képzéssel)
 
 



Warrior - Harcos

Harcos egy közelharc-orientált osztály. Ezeket a karaktereket kemény fából faragták, a fegyverek és a taktika mesterei. A harcos különleges képességei természetesen harc központúak. A Harcos a legjobb egy-egy elleni küzdelemben. Sok más játékkal ellentétben, a Harcosnak a WOW-ban rengeteg képessége és választási lehetősége van csata közben.


 

 
Megengedett fajok: Ember, Törp, Éj Elf, Gnóm, Ork, Tauren, Élőhalott, Troll
Megengedett felszerelés:
ruha, bőr, vért, pajzsok
Megengedett fegyverek:
egy- és kétkezes balták, buzogányok, kardok, (dobó)tőrök
 
 



Mage - Varázsló

A Warcraft varázslói valaha Dalaran mágikus birodalmában összpontosították erejüket. Miután királyságukat elpusztította a Lángoló Légió az arkane művészet szerte a világon elterjedt. A varázsló nagyon fontos, és igen nagy segítséget jelentő csapattag. A varázslók egyik legerősebb képessége, hogy elaltathatják a szörnyeket. Ez nagyon megkönnyítheti a csapat dolgát, ha túlerőben levő ellenfelek támadnak rájuk, mivel a varázsló a szörnyek egyikét kiiktathatja. A varázsló ráadásul teleportálhat is, s megidézhet ételt és italt, hogy segítse a harc utáni felépülést.


 

 
Engedélyezett fajok: Ember, Törpe, Gnóm, Élőholt, Troll
Hozzáférhető felszerelés: Ruházat
Hozzáférhető fegyverek: bunkó (staves), pálcák, tőrök (képzéssel), kardok (képzéssel)
 
 



Shaman - Sámán

A sámánok a klánok és törzsek szellemi vezetői. Kapcsolatba lépnek a szellemekkel, látomásaik vannak a jövőről, s átvezetik népüket a legsötétebb korszakokon is. Bölcsességük és derűjük miatt sokan - hibásan - békés természetűnek tartják őket. De ha kihívják őket, a sámánok számos erővel léphetnek fel azok ellen, akik a természet rendjét fenyegetik.

A sámánok a papokhoz képest csak másodlagos gyógyítóknak tekinthetőek, s meglehetősen szórakoztató választékkal bírnak a varázslatokból és egyéb lehetőségekből. A sámánokat különösen a gyógyítás és a különféle előnyöket biztosító totemek miatt szeretik a csapattagok. A sámánok a totemek négyféle típusával rendelkezhetnek: Föld, Tűz, Víz, Levegő. A sámánnal való játék egyik igen lényeges eleme, hogy kitaláljuk, az adott szituációban melyik totem lenne a legelőnyösebb.

A sámán leginkább a paladinhoz hasonlít, csak éppen jóval kevesebb páncélzattal rendelkezik.


 

 
Engedélyezett fajok: Ork, Tauren, Troll
Alap értékek: életerő / mana.
Hozzáférhető felszerelés: ruházat, bőr, kis kerek pajzs
Hozzáférhető fegyverek: egykezes buzogány, botok, egykezes fejszék (képzést követően)
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

adam119@fremail.hu

(adam, 2011.03.19 18:48)

még azbazsna be ha fizetős lenne de régen az volt

adam19@freemail.hu

(adam, 2011.03.19 18:40)

a blood elf az király..... blood elf paladin-om van :D

tadri1999@citromail.hu

(........, 2010.10.17 09:42)

namármost...blopd elfet itt hiába keresitek, mert a blood elf NEM kaszt
ha meg akarjátok találni inkább keressétek a fajok között

lol

(krisztián, 2010.09.27 21:21)

és a ruge az jözelharcos cumi van

skunc@freemail.hu

(Skunc, 2010.09.24 23:09)

Nem Rouge te veréb hanem Rogue oO tejaoisten

wow

(Tocker, 2010.01.28 16:45)

Emberek ez Bc előtti(burning Crusade) wo azóta eltelt néhány év és már 2. kieg(WOTLK-Wrath Of The Lich King) is piacrajótt ésmár tervben vana 3. is(catalism) ezekben a leírásokban majdnem mindegyikbe bele tudnék kötni pl Törpéből nincs amge druida nemtud axe-t(fejsze) sem egy sem 2 kezeset a shamannak köze nincs a paladinhoz egyik kasztot sem lehet a másikhoz hasonlítani mindegyik karakter egyéni és más mást tud pl az sem igaz hogy a papban rejlik a legjobb gyógyítási képesség mert a kiegészítőkkel már a többbi healer(gyógyító)képességgel rendelkező kasztok is kaptak oylan spell-t (varázslat) ami néha még a papokénál is erősebb gyógyítást jelenthelyzet függvényében. Nem akarom a honlap készítőjét sem megsértenide néhány frissítés nem ártana. Aki pedig ezen információk alapjánszeretné eldönteni hogy milyen kasztot válasszon a játék eleén az netegye. Tapasztald ki a játékot én is lassan 2 évee játszok vele 1 éve van állandó kasztom első évben még csak próbálgattam őket. Ez ne riaszons enkit vissza lehet hogy te 1 hét után rájössz meik a kedvenced és élezettel és nagy szakértelemmel fogod használni azt.
és minta többi kommentező annyit tudok mondani hogy játszani kell a játékkal és tánakasztismertetőt csinálni van annyira összetet minden kaszt hogymajdnem külön honlapot lehetne csinálni nekik pl nemegy lockosat láttam már és hát igen kitöltötték rendesena honlapot előynei hátrányai talent, taktikák, stb...
Akinek segítség kell erik0@citromail.hu

ha el akarodkezdeni a játékot
www.wow.tauri.hu blizzlike ami annyit tesz majdnem oylan mint azeredeti csak ingyenes ebből kifolyólag nem eredeti maxa kiegek piicit 1-2 hónap csúszással kerülnek be a játékba én is itt játszom de náluk található pvp realm amin 80 asin kezdesz fun realm nagy szorzókkal pverrealm az instát kedvelőknek és rppvp azoknak akik instázni,pvp-zni és fejlődni is szeretnek szóval.
www.wow.tauri.hu
A játékon belülös megtalálhatóvagyok ha érdekel írj mailt szegítek telepítésben patchelésben bármiben amiben kell.
WWW.WOW.TAURI.HU

asdasd

(Shitter, 2010.01.01 21:58)

A lényeg az h ha megnézitek ezek sima wowos leírások -.-""
csak vizsgálgatni kéne 1 kicsit néha gyökerek
észre vettétek h sehol nincs blood elf vagy draenei???

whaccoblue@hotmail.com

(Nemtudom, 2009.12.16 18:37)

Hunterhez (vadászhoz) kicsit fura dolgok vannak írva..
Állat irányítása, megidézése?
Meg..legtöbb kaszthoz odaírják mire jó , de a hunterhez csak annyit hogy levadássza az állatokat, meg kapcsolatban áll velük??
Nemsokat hunterezett aki írta, de majd én kipótolom...

Taktikai karakter, meg kell gondolni melyik varázslatát hogyan használod, az állat (pet) csak Beast Mastery-n kap jelentős szerepet, akkor a pet dolgozik a játékos helyett, bm-n egzotikus állatokat is be lehet fogni, ha a talent megvan hozzá!
Marksman talenten Instance az ideális, mert a varázslatok leginkább a mobok ellen jók, és tömegbuffolásra!
A survivort teljesen kitanulva lehet a legjobb taktikákat bevetni, amik főleg Más játékosok ellen hasznosak, itt a végső varázslat az Explosive Shot, mely hatalmas sebzést okoz az ellenfélen, legyen akár más játékos, akár "Mob".

A petről még annyit:
Cunning:DPS pet (Damage Per Second)
Tanacity:Különleges képességek, a petnek hasznosak!
Ferocity:Különleges képességei vannak amik nagyrészt a hunternek hasznosak, mint a petnek.

Kifiléztem a huntert, írhatok a DK-ról is, ha megkér rá valaki :D

hahahah

(pooyak, 2009.12.03 20:53)

a dark age fun egyenlő a fossal xDD
135 talent pont van lvl 80 ingyé furious és semmi motiváló dolog amit érdemes lenne csinálni
ha szeretnél pvp-zni jót menny a tb-re vagy a wod-ra ennyi

asd

(Leroy, 2009.11.16 18:57)

????? te low ezek kasztok -.-
Ha esetleg nem zavarna a blood elf egy faj nem kaszt ... és ami még elképzelhető , hogy nem BC előtt készült a honlap és nem lett frissítve és olvass egy kis játék leírást mert elég szánalmas vagy .

Dark Age FuN 3.1.3

(Dark Age FuN 3.1.3, 2009.10.17 16:09)

Ha egy olyan FuN Szervert keresel ahol kedves GM TEAM es csodás ajándékok várnak akkor itt a hejed. :)

- Instant LVL 80

- S6, T8 Ingyen

- Player Tele: ON

- T9 Elerheto (VIP-eknek)

Weboldal: http://darkage.tfmworld.hu/

Dark Age FuN Szerver

(Dark Age FuN Szerver, 2009.09.02 19:40)

Ha egy olyan FuN Szervert keresel ahol kedves GM TEAM es csodás ajándékok várnak akkor itt a hejed.

- Instant LVL 80

- S6, T8 Ingyen

- Player Tele: ON

Patch: 3.1.3
Emu: Trinity Core 2
Realm: set realmlist espada.hu:7024
Rate: Instant Lvl 80

GM TGF: ON

Weboldal: http://www.wowdarkage.atw.hu/news.php

Dark Age FuN Szerver

(Dark Age FuN Szerver, 2009.08.17 08:23)

Ha egy olyan FuN Szervert keresel ahol kedves GM TEAM es csodás ajándékok várnak akkor itt a hejed. Instant LVL 80 , S4-S5 Ingyen, S6 Arena Pontert, T7 Ingyen, T8 Honorert ,Sok Event

WEB: http://wowdarkage.atw.hu

Shaman

(Szabii, 2009.08.08 09:14)

Figyelj,van egy kis hiba!Szerinted a Dranei nemlehet Shaman?Vagy elfelejtetted odaírni?:O:O:D

Wnt Nofear www.wownofear.eu

(Wnt Nofear www.wownofear.eu, 2009.07.22 03:34)

Sziasztok!

WNT NoFEAR FuN PvP Szerver
Csatlakozz hozzánk! :)
Max Player Level = 70
Rate Drop Items = 100
Rate Drop Money = 850
Rate XP Kill = 150
Közös nyelv
S3 Honorért
ARENA Mükodik
VIP : ON
1000 slot
Patch: 2.4.3 WoW vagy TBC


Tovabba van Wotlk-s szerver is. Jofej GM Csapat, napi eventek, stb..;) Probald ki es nembanod meg:)
www.wownofear.eu

sasssss

(sssss, 2009.06.07 12:50)

drenai hol marad?

ddddkkk

(Drufo, 2009.05.28 10:29)

a legutóbbi kiegészítőbe DK avagy DeathKnight kaszt került

mobi28@gmail.com

(mobi28, 2009.05.21 19:24)

de persze ha ide beírjátok az is megfelel... :)

mobi28@gmail.com

(mobi, 2009.05.21 17:40)

Sziasztok, lenne egy kérdésem hozzátok.
Melyik kaszt került be a WoW-ba a legutóbbi kiegészítőben?

mobi28@gmail.com -ra dobjatok egy mail-t légyszives.
Köszi szépen

www.leanyvarifitalasag.qwqw.hu

(B&M, 2009.05.21 13:42)

Lehet h csak az én gépem szar (kétlem) de nem jelennek meg a képek :S
De azért nem rossz....