Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Blood Elf

2008.01.07

Blood Elf

Háttéröténet:

A harmadik háborúban (Third War) Prince Arthas csaknem teljes egészében elpusztította a High Elf népet. A maroknyi túlélő élére a faj utolsó fia, kinek még királyi vér folyt az ereiben, Kael'thas Sunstrider - közismertebb nevén Kael - állt.
Bár kezdetben a nép hű maradt a Lordaeronban vesztésre álló Szövetséghez,
Garithos, a rasszista parancsnok rendre ögyilkos akciókra rendelte ki a Blood Elf csapatokat, s amikor egy ilyen hadművelet során Lady Vashj, a nagák hadvezére segítségét ajánlotta a vesztésre álló seregnek, Kael kénytelen volt elfogadni a szövetséget. Nem volt más lehetőség, mint a szökés Outlandsre, azon a porátlon át, melynek segítségével Kel'Thuzad is megidézte Archimonde-ot Azerothra.
Ekkor Vashj felfedte Keal előtt a rémítő igazságot: csakúgy, mint a nagák, a Blood Elfek is függővé váltak az egykori otthonukban, Quel'Thalasban a misztikus Sunwellből áradó mágiától, de Vashj mestere, a Night Elfek fogságában sínylődő Illidan Stormrage, kiszabadításáért cserébe megtanította Kaelt és népét, hogyan csillapíthatják éhségüket a démoni mágiából merítve.
Azeroth Blood Elfjeinek egyetlen célja, hogy újjáépítsék szeretett szülőföldjüket, Quel'Thalast, s gyógyírt találjanak szenvedélyükre. Hogy céljukat elérhessék, a Hordával léptek szövetségre, s őket segítik, hogy eljuthassanak Outlandre, s újra egyesíthssék erőiket vezérük, Prince Kael'thas irányítása alatt

 

Frakció: Horda

 

Kasztok:

- Hunter
- Mage
- Paladin
- Priest
- Rogue
- Warlock


Hátas: Cockatrice

 

Faji képességek:

"Arcane Affinity" (passzív): 15 ponttal növeli az enchanting szakértelmet


"Magic Resistance" (passzív): 5 ponttal növel minden mágiaellenállást


"Mana Tap" (Manaszívás): 50 manát szipolyoz ki a célpontból, és a castert arcane energiával tölti fel. Hatása 10 percig tart, maximum 3 halmozódhat fel belőle egy célponton. Hatótávolsága 30 yard, 30 másodperc után castolható újra.


"Arcane Torrent" (Arkanikus áradat): 8 yardos körzeten belül minden ellenséget elnémít 2 másodpercre. Emellett, ha éppen Mana Tap hatása alatt vagy, ennek minden egyes töltetes során visszanyersz 12 Manát vagy 20 Energyt. A fenti értékek a játékos szintjének növekedésével arányosan változnak. Nincs csatolási idő, 2 percenként csatolható.