Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AC: (Armor Class) A páncélzat osztálya, védelemi érték.
Add: Egy újabb szörny csatlakozott a már zajló csatához.
Alt: Alternatív karakter, azaz másodrendű fontosságú kari, általában alacsonyabb szintű, mint a fő, legtöbbet játszott karaktered.
AOE: Terültre ható sebzés (Area of Effect). Olyan varázslat, ami egyszerre sebez több, egy meghatározott területen belül elhelyezkedő szörnyet (mint pl. a Blizzard spell a WC3-ban).
AE: Területre ható (Area Effect).
AFK: Azt jelenti, hogy a játékos nem tartózkodik a gépe mellett (Away from Keyboard).
Aggro: A szörnynek azt a reakcióját jelenti, melynek során vislekedése ellenségesssé, agresszívvá válik és támadásba kezd. Utalhat az irányunkban tanúsított agressziójának szintjére is.
Aggro Radius: Az a sugár (terület) a szörnyek körül, amelyen belül jelenléted feldühíti és támadásra készteti őket. (A WoW-ban minél magasabb szintű vagy a szörnyhöz képest, annál kisebb ez a sugár.)
Agi: Fürgeség (agility).
Avatar: A karaktered, megszemélyesítőd (avatárod) a WoW világában.

Buff: Egy olyan módosító (varázslat, pecsét (Seal), stb.) egy játékoson, vagy egy szörnyön, amely kedvezően befolyásolja (tápolja), például a papok Belső tűz (Inner Fire), vagy a druidák Vadon Jele (Mark of the Wild) varázsa.
Buffer: Olyan karakter, aki a partyban Buffokkal segíti csapattársait (a csapatok számára igen hasznos szerepkör, lásd még a Nuker, Tank, Healer és DD címszavakat).

Carebear: Azok a játékosok, akik inkább segítik a többi játékost a szörnyek elleni harcban, mintsem más játékosokat támadjanak meg PvP környezetben.
Caster: Az a karakter, aki leginkább varázslatok használatával veszi ki a részét a harcból, pl. pap vagy mágus.
Creep: Szörny.
Critters: Azok az állatok, amelyek nem ütnek vissza, pl. a nyuszik vagy a mókusok.
Crowd Control: Olyan varázslatok vagy képességek, melyek több embert egyszerre harc- vagy mozgásképtelenné tesznek. Ilyen például a mágus Fagykitörés (Frost Nova) varázslata.

DD: Egyik jelentése a DamageDealer, vagyis a nagy sebzést bevinni képes karakter. Lehet sebzésre specializálódott harcos, vagy a nagy sebzésű varázslatokkal rendelkező mágus (a csapatok számára igen hasznos szerepkör, lásd még a Nuker, Tank, Healer és Buffer címszavakat). A másik jelentése a közvetlen sebzés (direct damage). Azok a varázslatok, melyek egyetlen pillanatban fejtik ki hatásukat, s nem okoznak hosszabb időn keresztül tartó sebződést.
DMG: Sebződés, sebzés (damage).
DOT: Egy bizonyos időn keresztül sebző varázslatok (damage over time), a DD (direct damage) ellentéte.
DPS: Egy másodperc alatt kifejtett sebzés (damage per second)
De-Buff: Olyan módosító, ami gyengébbé teszi a célpontot, pl a lassítás (slow).

GM: Játékmester (Game Master). A Blizzard alkalmazottja, akinek feladata a játékosok segítése.
Grief, Griefer: Az a játékos, aki a játék különböző tulajdonságait mások átverésére, idegesítésére használja fel (pl. két azonos ikonnal rendelkező tárgyról a kevesebbet érőre azt mondja, hogy ő a nagyobbikat adja, és ha ezt a másik nem veszi észre, sok pénzt veszít).

Healer: Olyan karakter, aki a gyógyító szerepét tölti be egy partyban, például a pap (a csapatok számára igen hasznos szerepkör, lásd még a DD, Nuker, Tank és Buffer címszavakat)
HP: Életpont, életerő, egészség (hit points).

Incoming (INC): Ezzel jelzzük, ha támadó érkezik.
Instance: A dungeon kifejezetten a saját csapatunk számára létrehozott másolata, melyet a játék akkor hoz létre, amikor a csapatunk belép a területre. Ebben a másolatban csapatod tagjain kívül nem találkozhatsz más játékosokkal, csak számotokra létezik. Ha egy másik csapat is belép a területre, a játék számukra újabb másolatot hoz létre.
Instancing: Kalandozás a fent említett instance-okban.
INT: Intelligencia.

Kiting: Egy olyan harci stílus, amely során a játékos folyamatosan az ellenfél harci távolságán kívül marad - rendszerint azzal hogy kiszalad belőle - de mégis egyfolytában sérüléseket okoz az ellenfelének.
KOS: Gyilkolás az első pillantásra (killed on sight). Ha egy ork odamegy egy humán őrhöz, az őr azonnal megpróbálja megölni (aggro).
KS: Gyiloklopás (KillSteal). Akkor mondják, ha valaki megöli azt a szörnyet, amivel egy másik játékos küzd éppen. WoWban ez nem negatív értelmű, mivel a szörnyet először megtámadó kapja a tapasztalati pontot és a zsákmányt, ellentétben más játékokkal, ahol esetleg az kapja, aki megöli.

LFG: kb.: „Csapatot keresek.”
Log: Ki-, vagy belépni a játékba. (log off/ login).
LOL: Sok nevetés (Lots of Laugh) vagy hangos nevetés (Laughing out at Loudly). Ez a rövidítés arra utal, hogy valami igazán vicces. Más kinevetésekor is ezt szokták használni, ilyenkor negatív értelmű. Más verziói a "hehehehe", vagy a "hahahaha". A ROFL (Rolling on the Floor Laughing) rövidítést szintén LOL-hoz hasonló helyzetben használják.
LOS: Szó szerinti jelentése: a pillantás irányában (line of sight). Vannak varázslatok, amik úgynevezett "line of sight" varázslatok, ami azt jelenti, hogy látnod kell a varázslat célpontját, hogy el tudd castolni, illetve célba találjon: rá kell fordulnod a célpontra, háttal állva nem használhatóak, illetve közted és a célpontod között nem állhat a látást gátló akadály.
LOOT: Egy éppen megölt szörnytől, vagy egy kincses ládából elvenni a kincseket. Főnévként zsákmányt jelent.
LVL: Szint (level).

MMO: (Massively Multiplayer Online) Nagyszámú résztvevőnek szóló online akármi.
MMOG: (Massively Multiplayer Online Game) Nagyszámú résztvevőnek szóló online játék.
MMORPG: (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) Nagyszámú résztvevőnek szóló online szerepjáték.
MOB: Szörny.

Newbie: Az új játékosokat jellemző kifejezés, de szokták azokra a játékosokra is mondani, akik nem túl jók. Bizonyos szövegkörnyezetben nagyon negatív értelmű szó.
Newb: A Newbie rövidítve.
N00b: Béna.
NPC: Nem játékos irányította karakter (Non-Player Character). A karaktert a szerver, vagy a világ irányítja, számítógépes karakter.
Nuker: Olyan DamageDealer, vagyis nagy sebzést bevinni képes karakter, aki ezt távolból teszi, például mágus vagy vadász.

OOM: Elfogyott a mana, tájékoztatása csapattagoknak, hogy nincs már mana, így a játékos nem tud varázslatokat használni (különösen fontos gyógyítók esetében).

Pet: A játékos által irányított állat, például egy farkas.
Puller: Az a játékos, aki csalogatja, a partyhoz húzza az ellenfelet.
Pull, Pulling: Csalogatás. A játékosok egyike előre megy, s egy vagy több szörnyet visszacsal a csapathoz, így megtámadhatják őket. A lényeg, hogy így nem támad sok szörny egyszerre.
PvE: Játékosok a környezet ellen. Harc a játékosok és a számítógép irányította ellenfelek között.
PvP: Játékos játékos ellen, ez azt jelenti, hogy az egyik játékos a másikra támad.

Raid: Egy olyan támadási forma, melyben a játékosok egy csoportja egy területet támad le. Raid-nek hívják azt is, amikor több party ilyen csoportot formálva megpróbál legyőzni egy nagy szörnyet (pl. Onyxia-Raid).
Res, Rez: Az újjászületés (resurrect) rövidítése.
Re-Spawn: A megölt szörny újraszületik (folyamatosan termelődik).

Spawns: Az a hely, illetve folyamat, melynek során a szörnyek megjelennek a WoW világában.
SPI: Szellem (spirit).
STA: Állóképesség (stamina).
Stack: Halom, tárgyak egy bizonyos mennyisége, amelyek egy halomba rakhatók, a csak egy helyet foglalnak el az inventory-ban.
STR: Erő (strength).

Tank: Csatatank, olyan közelharci karakter, aki nagyon sok sebzést elbír, például egy harcos (ez egy szerep, amire szükség lehet egy partyban, lásd még a DD, Nuker, Healer és Buffer címszavakat).
Train: Azt a dolgot jelenti, mikor valaki szörnyeket vezet egy másik játékoshoz, hogy azok őt támadják, nem igazán szép viselkedés. WoW-ban ilyen nem fordulhat elő, a szörnyek ha túl messze kerülnek a területükről és az általuk üldözött karakteren kívül más nem támadja meg, akkor visszafutnak.

Uber: Német szó a szuperre, különösen erősre.

WTB: Venni akarok.
WTS: Eladni akarok.

XP vagy Exp: Tapasztalati pont.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Комфортное жилье у моря - это просто!

(Shale, 2019.01.17 20:18)

Шале Ла Рош Продажа квартир от 2.5 млн. рублей, гибкая система скидок, рассрочка и ипотека.http://shalelarosh.ru +7-918-469-25-86
Сдам квартиру в Артеке +79787385984 http://www.yaltahelp.ru Жить у моря - просто!

propecia cheap 84 mg

(KevinmeK, 2019.01.17 06:01)

Hello there! <a href=http://propeciausfinasteridhq.com/>order finasteride</a> <a href=http://onlinepharmacycanadaus.com/>online pharmacy</a> <a href=http://cialissmx.com/>cialis from india tadalafil</a> good website

сайт

(KennethgAunc, 2019.01.17 03:14)

http://mysite.ru - http://mysite.ru

Ребёнок в существования женского пола

(WilliePrink, 2019.01.15 21:25)

«Любит женщину, полюбит и ребенка». Мы весьма нередко слышим сию присказку, если начинается разговор об детях, каковых джентльмен получает вместе с обожаемою дамою. Поскольку джентльмен влюбляется ни в коем случае не в деток, а в женщину и сознаёт что в случае, если он намеревается быть с ней, тогда он готов взять на себя эти самые обязанности.
Детальнее:
<a href=http://vokez.ru/zdorove-zhenshhiny/1270-nadezhnaja-kontracepcija.html>разведённая женщина с ребенком</a>

viagra online canada pharmacy 295 mg

(ThomasNer, 2019.01.15 07:52)

mexican online pharmacy
<a href=http://onlinepharmacycanadaus.com/>online indian pharmacy</a>
reputable canadian online pharmacy
<a href=http://onlinepharmacycanadaus.com/#>generic online pharmacy</a>
ambien online pharmacy

Need tree service?

(Andrewsiz1, 2019.01.14 23:18)

<a href=https://www.google.com/maps/place/Sam's Tree & Landscape, LLC/@47.7445062,-117.4142949,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x549e1c5607f35023:0xad86086abb2c142e!8m2!3d47.7445062!4d-117.4121062>tree service spokane</a> variant1

online pharmacy no perscription 286 mg

(JarrodExems, 2019.01.14 02:49)

pharmacy technician course online
<a href=http://onlinepharmacycanadaus.com/>online pharmacy no prescription</a>
hcg injections online pharmacy
<a href=http://onlinepharmacycanadaus.com/#>pharmacies online</a>
online canadian pharmacy reviews

Augmented reality games Ingress and POGO

(IngrGamercag, 2019.01.14 02:07)

Hello Hello friend ;)
Sorry for posting in the wrong place. Should have read the readme FIRST!

The discovery of Exotic Matter (XM), a mysterious energy, has divided mankind into two Factions. Choose your side and band together.

I want to find here another Ingress gamers and please check my topics about this AR game.

<b>Ingress Mobile Game:</b>
<a href=http://bit-standart.ltd/ingress-anomaly/ingress-spoofing-android/>Ingress spoofing android</a>
<a href=http://bit-standart.ltd/ingress-scanner/ingress-recruiter-badge/>Ingress recruiter badge</a>
<a href=http://bit-standart.ltd/ingress-anomaly/ingress-max-resonators-per-level/>Ingress max resonators per level</a>
<a href=http://bit-standart.ltd/ingress-software/ingress-the-animation-turkanime/>Ingress the animation tГјrkanime</a>
<a href=http://bit-standart.ltd/ingress-anomaly/ingress-resonator-red-dot/>Ingress resonator red dot</a>
<a href=http://bit-standart.ltd/ingress-scanner/ingress-glyph-hack-cheat/>Ingress glyph hack cheat</a>
<a href=http://bit-standart.ltd/ingress-software/ingress-glyph-hack-speed-bonus/>Ingress glyph hack speed bonus</a>
<a href=http://bit-standart.ltd/ingress-map/ingress-hack-acquired-no-items-ban/>Ingress hack acquired no items ban</a>
<a href=http://bit-standart.ltd/ingress-blog/ingress-cant-deploy-resonator/>Ingress can't deploy resonator</a>
<a href=http://bit-standart.ltd/ingress-blog/ingress-passcodes-level-7/>Ingress passcodes level 7</a>

Ingress Prime is a story-driven massively multiplayer game casts players as agents in a sci-fi world

Как развить полезные привычки и выполнить новогодние желания?

(RobertVof, 2019.01.11 11:31)

<a href=https://youtu.be/5BEH-iDrGtc> Как развить полезные привычки и выполнить новогодние желания?
</a>

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5BEH-iDrGtc" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Pewag53

(Igive81, 2019.01.11 09:49)

http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/cialis-sans-ordonnance-acheter-avec-mastercard-tadalafil-prix http://www.facecool.com/profiles/blogs/viagra-sildenafil-citrate-como-posso-comprar-melhor-pre-o http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-venlafaxine-gen-rico-de-forma-segura http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-cianeo-tadalafil-gen-rico-com-garantia-1 http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/viasil-sildenafil-citrate-100mg-comprar-online-brasil http://flutes.ning.com/profiles/blogs/buy-sindex-plus-25mg-safely-where-to-purchase-sildenafil-citrate http://javamex.ning.com/profiles/blogs/bon-plan-achat-via-avenir-sildenafil-citrate-bon-prix-sildenafil http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/buy-cialis-black-800mg-without-rx-where-to-purchase-tadalafil-no http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=22807&qa_1=comprar-generico-alfuzosina-10-mg-de-calidad-estados-unidos http://www.sobgamers.com/gamer/blogs/post/90383 http://dmoney.ru/36346/farmacia-comprar-generico-terazosina-comprar-terazosina http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/h-for-comprar-no-brasil-tadalafil-precisa-de-receita-medica-para http://www.prds66.fr/profiles/blogs/buy-alsteride-5mg-online-where-to-purchase-finasteride-quick http://sn.ras.ru/index.php/blogs/1115/50778/cialis-tadalafil-o-achat-pharma http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-exifol-sildenafil-citrate-150-mg-con http://www.gorelations.com/blogs/5227/40699/forcigra-sildenafil-citrate-50-mg-commander-achat-forcigra-se http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/achat-sidegra-sildenafil-citrate-50mg-site-securise-sidegra-faut

Abagu45

(Ogulo45, 2019.01.09 13:16)

http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/lisinopril-5mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-sin-gastos-de
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-felodipine-2-5mg-baisse-prix-visa-acheter-plendil
http://www.facecool.com/profiles/blogs/buy-extadil-20-mg-safely-can-i-purchase-tadalafil-no-need-script
http://dmoney.ru/36524/ethionamide-online-purchase-trecator-prescription-required
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-celecoxibe-celebrex-sem-prescri-o-internet
https://www.olliesmusic.com/blog/23553/achat-desloratadine-5-mg-en-ligne-oР“в„–-acheter-du-clarinex-pour-femme/
http://www.sobgamers.com/gamer/blogs/post/102994
http://www.facecool.com/profiles/blogs/comprar-generico-galotam-200mg-de-calidad-andorra-venta-de
http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/333629
http://www.facecool.com/profiles/blogs/discount-floxatral-400-mg-order-online-online-pharmacy-buy
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-ciprofloxacinum-r-pido
http://brooklynne.net/profiles/blogs/low-price-selerup-25mg-order-online-how-can-i-purchase-sildenafil
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-refren-envio-rapido-via-internet-pre-o-gen
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/erec-como-comprar-sin-receta-de-calidad-us
http://bricolocal.com/profiles/blogs/generique-ravana-60-mg-acheter-pas-cher-alternative-tadalafil

Дети в бытие женской половины человечества

(WilliePrink, 2019.01.08 16:45)

«Боготворит женщину, полюбит и ребенка». Мы с вами очень неоднократно слышим такую присказку, в то время, когда забегает речь об детях, которых молодой человек берёт вместе с обожаемой дамой. Ведь молодой человек влюбляется не в детей, а в барышню и сознаёт что в случае, если он хочет находиться совместно с ней, то он намерен взять на себя данные прямые обязанности.
Подробно:
<a href=http://vokez.ru/semja-i-deti/297-giperaktivnyj-rebenok.html>женщина с ребёнком</a>

Ihayo72

(Oxoju97, 2019.01.07 21:04)

http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=19370&qa_1=sildenafil-citrate-sildenafil-gen%26%23233
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-vasifil-gen-rico-internet
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/comprar-sollevare-sildenafil-citrate-mais-barato-internet-no
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-cianeo-tadalafil-gen-rico-comprar
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-lincocin-lincomycin-500-mg
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-gen-rico-adcirca-10mg-mastercard
http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/zyad-40-mg-onde-comprar-gen-rico-r-pido-brasil
http://www.collabzo.com/pwrportal/blogs/56/11309/suvvia-sildenafil-citrate-120mg
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-havante-150mg-gen-rico-de-confianza
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/order-sinegra-130mg-discount-for-sinegra
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/donde-a-la-orden-cere-t-de-forma-segura-estados-unidos-comprar
https://www.mysocialpeople.com/blogs/2140/12896/como-realizar-un-pedido-dutasteride-0-5mg-con-visa-republica-de
http://foodtube.net/profiles/blogs/donde-a-la-orden-apicalis-tadalafil-40mg-en-internet-paraguay
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/edgon-40mg-order-where-to-buy-tadalafil-fast-delivery
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/efil-tadalafil-comprar-en-internet-usa
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/silfeldrem-sildenafil-citrate-comprar-de-forma-segura-ecuador
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-snafi-con-seguridad
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-viagra-gen-rico-com-frete-gr-tis-pela-net-rep-blica

beyugc

(wqnlpl, 2019.01.07 18:23)

cialis online italia contrassegno http://canadian-pharmacyca.com
http://canadian-pharmacyca.com - buy cialis canadian pharmacy

pet pharmacy online 184 mg

(Alvintix, 2019.01.07 04:06)

online canadian pharmacy
<a href=http://canadiantrustpharmacyio.com/>discount pharmacy online</a>
pharmacies online
<a href=http://canadiantrustpharmacyio.com/#>online pharmacies canada</a>
trusted best online pharmacy reviews

Xuguz36

(Dapuc51, 2019.01.07 00:28)

http://brooklynne.net/profiles/blogs/adagrin-sildenafil-citrate-o-acheter-bas-prix-prix-du-sildenafil http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-avafil-gen-rico-envio-urgente-online-brasil http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/vigour-order-how-can-i-purchase-sildenafil-citrate-no http://wu-world.com/profiles/blogs/zydafil-tadalafil-sans-ordonnance-acheter-du-vrai-tadalafil-sur http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/lifta-tadalafil-40mg-moins-cher-internet-securise-prix-moyen https://www.olliesmusic.com/blog/20367/oР“в„–-acheter-du-leflunomide-20-mg-generique-sur-internet-bon-prix-rapide-ache/ http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/buy-premarin-0-625mg-safely-how-to-buy-conjugated-estrogens http://bricolocal.com/profiles/blogs/comprar-generico-tagra-tadalafil-40-mg-sin-receta-online http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-d-lira-sildenafil-citrate-sin http://answers.codelair.com/23660/realizar-valaciclovir-confianza-comprar-valtrex-farmacia http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/viagra-sildenafil-citrate-50mg-commander-en-pharmacie-viagra http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-dutasterida-de-confianza http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/commander-du-vrai-erassin-sildenafil-citrate-bon-prix-sildenafil http://movsam.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-sildefil-100-mg-sin-receta-de-calidad-uruguay http://www.facecool.com/profiles/blogs/onde-comprar-gen-rico-cialis-tadalafil-20-mg-envio-48h-via http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/puis-je-acheter-rezum-sildenafil-citrate-rezum-et-sildenafil http://soruanaliz.com/index.php/18930/h-for-como-comprar-gen%C3%A9rico-mais-barato-via-internet http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-prilo-50-mg-gen-rico-entrega-r-pida-remedio http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-sollevare-130mg-gen-rico-sem-receita http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-agitafil-20-mg-urgente-chile-comprar-tadalafil http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=20941&qa_1=clopress-comprar-garantia-clomipramine http://vaal-online.co.za/blogs/post/29088 http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/daclatasvir-buy-buying-daclatasvir-tablets http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-viagra-sildenafil-citrate-de-forma-segura-puerto http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/buy-cheap-forcewel-150mg-online-forcewel-mastercard-buy http://vaal-online.co.za/blogs/post/28849 http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/ponegra-sildenafil-citrate-130mg-livraison-rapide-bon-marche

продвижение сайта в яндексе

(RobertZef, 2019.01.06 15:29)

ЖЕСТОКИЙ ОБЗВОН: МОТИВАЦИЯ ПОДЧИНЕННЫХНе стоит нарушать величина обучающих видео, буде ваш товар разве служба позволяет продемонстрировать аудитории вашу рабочую кухню. Положим, вы занимаетесь хэндмейдом, беспричинно почему бы не читать вашим подписчикам, будто можно из подручных средств смастерить себе симпатичное украшение?1000 * 100 / 35 = 2857 лидов
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/resheniay.html>купить сайт магазин</a>
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/portfol-seo.html>сео портфолио</a>
https://voronezh.skgroups.ru/calls.html - обзвон клиентов по базе

Курс вопросаНе допускать подобных ошибок поможет регулярная практика, изучение техники холодных звонков и понимание некоторых принципов и правил телефонных переговоров:Поговорим прекрасном. О Chanel № 5. Одна минута рекламы с Николь Кидман стоила 11 млн $, а все действие ролика – 44 млн $. Это же рехнуться дозволено! Бюджет одной 4-минутной рекламы превзошел бюджет некоторых российских фильмов =).

Watch Bumblebee 2018 Online For Free In Hd https://bumblebeefull.de/

(RonaldLip, 2019.01.06 14:52)

<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Full Movie</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Film</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee 2018</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Full Movie</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Trailer</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee 2018 Full Movie</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Movie</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Cast</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Full Movie</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Release Date</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Actor</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee 2018 Full Movie</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Review</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Film</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee 2018 Cast</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee 2018 Review</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee 2018 Full Movie</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee 2018 Movie</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee 2018 Torrent</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Online</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Online Free</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Full Movie</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee film</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Full Movie Online</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Free Online</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee 2018 Full Movie Online Free 123Movies</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee 123 Movies</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Full Movie Putlocker</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Film</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Watch Bumblebee 2018 Free Online</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Full Movie Free 123</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Download Bumblebee Movie for Free</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Full Movie in english</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee 2018 Full Movie 123Movies</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee 123 Movies</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Full Movie</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Film</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee 2018 Full Movie Online Free 123Movies</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Watch Bumblebee 2018 Free Online</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Full Movie 123Movies</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Download Bumblebee Movie for Free</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Full Movie Putlocker</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Watch Bumblebee Online</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Film</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee 2018 Full Movie 123Movies</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Movie Release Date</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Full Movie</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Watch Bumblebee 2018 Free Online</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Full Movie Free Online</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Movie 2018 Cast</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Film</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Movie Bumblebee 2018</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Full Movie Putlocker</a>
<a href=https://bumblebeefull.de/>Bumblebee Movie Download</a>

грузоперевозки в томске

(DimizatroB, 2019.01.06 00:36)

Получение и отправка груза без участия клиента
Важно свет, как именно работает транспортно-логистическая компания и осуществляет ли она взаимодействие с грузоперевозчиками и терминалами напрямую.
Мы можем поступать обрешетку наподобие стандартных размеров, так и по эскизам клиентов.
Быть возникновении необходимости экстренной доставки груза обязательно уведомите оператора грузоперевозки заранее.
(Беспричинно, если франшиза составляет 100 у.е., быть ущербе в размере 110 у.е.

<a href=https://vk.com/gruzotaksi_tomsk>услуги газели</a>
<a href=https://vk.com/gruzotaksi_tomsk>грузотакси томск</a>
https://vk.com/gruzotaksi_tomsk - грузовое такси томск

Преимущества обрешеток через «СКИМПРО»
Желающих отправить груз вовек более чем довольно, но единовластно попутный авиаборт даже около самых благоприятных обстоятельствах не сможет принять более 10 тонн груза.
Ежели для железнодорожных alias авиаперевозок необходима консолидация груза, то автомобилем ваши вещи уедут в тот же погода и без промедления.
предоставление дополнительных услуг, таких ровно: страхование груза, погрузочно-разгрузочные работы, мониторинг транспорта и других, сам влияющих для марка перевозки.
Сюрвейер - независимый эксперт, имеющий соответствующую лицензию, иначе товарищ страховой компании, что устанавливает соотношение условий перевозки условиям договора и письменно свидетельствует об этом.

услуги газели

(DimizatroB, 2019.01.05 02:01)

Тем не менее, хотелось бы напомнить, который еда жалобы в вышестоящий таможенный инструмент не лишает лица права обжалования в последующем в ареопаг, буде его не устроит следствие рассмотрения его жалобы.
Одинаковый с обязанностью выявлять нарушения таможенного законодательства и пленять виновных лиц к административной ответственности, в функции таможенных органов включена функция самоконтроля.
Новые здание доставки и транспортные компании, предлагают приманка услуги потребителям.
в порядке возрастания цены и сокращения продолжительности перевозки
Для таможенные органы российским законодательством возложена функция по привлечению лиц к административной ответственности изза правонарушения в области таможенного дела.

<a href=https://vk.com/gruzotaksi_tomsk>грузоперевозки газель</a>
<a href=https://vk.com/gruzotaksi_tomsk>грузоперевозки томск цены</a>
https://vk.com/gruzotaksi_tomsk - заказать газель томск

И едва, последняя из рекомендаций.
Если экспедитор к моменту прибытия подвижного состава опоздал, грузоотправитель (грузополучатель) несет предварительно автотранспортным предприятием порука следовать первоначальный подвижного состава, предусмотренную договором ст.
Для первом этапе составляются рабочие чертежи с указанием всех размеров изделия.
Согласно данным RosTransInfo (транспортная информационная учение грузоперевозок по России), уровень цен и тарифов зачастую определяется спецификой транспортировки груза.
Принцип работы диспетчера не представляет особой сложности.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27

Következő »